Megy a vállalkozása, növekszik a cége, van egy könyvelője és úgy érzi minden rendben.

A vállalkozása szárnyal és a könyvelése?

És ekkor jön a hidegzuhany, amikor kap egy adóellenőrzést, nem kap hitelt, átalakítaná cégstruktúráját vagy egyszerűen csak tüzetesebben átnézi a könyvelési anyagokat és kiderülnek a hiányosságok.

Többszáz adóellenőrzést követően, azok tapasztalatai alapján, ügyfeleink kérésére hoztuk létre könyvelő irodánkat.

Szeretné, hogy olyan könyvelő iroda könyveljen aki adóellenőrzéseken nevelkedett? Ha igen akkor szívesen látjuk egy kávéra, hogy átbeszéljük cége könyvelésének jövőjét. Árajánlatot kérhet e-mailben az info [gDoe7FGFgNW*] drszeiler [sTbexZtVZgE8] hu email címen vagy az itt található kitöltési formula alapján.

A mi küldetésünk

hogy az átadott dokumentumok lekönyvelésén és adóbevallások beadásán túl összhangban legyünk cégével és mindig pontosan tudja hogyan áll vállalkozása, vannak-e esetleges veszélyek, megoldandó problémák és előre tudjuk közösen tervezni adózását, és egy adóellenőrzés során is megállja a helyét, míg Ön a céljait eléri vállalkozásával.

Néhány dolgot kell csak átnézni könyvelésében, hogy a legnagyobb hibák, hiányosságok kiderüljenek.

Tegye fel magának a kérdést, hogy mikor nézte át utoljára főkönyvi kivonatát és azok részleteit? Ha erre még emlékszik, akkor az ott lévő számok esetében tudja mi a különbség a Tartozik és a Követel oldal között? Mert ez változik és nem túl ésszerűen, márpedig ha nem jól értelmezi, lehet, hogy nem is Önnek tartoznak, hanem Ön tartozik egy másik félnek.

Részletes ajánlatkérés könyvelésre

+36
Cégforma
Áfakörös?
Van-e cégautó?
Van-e áfamentes tevékenysége?
Iparűzési adó megosztás miatt
(db/hó)
(db/hó)
(forint/év)
Pénztárgépet használ-e?
Külföldi értékesítés van-e?
Külföldi beszerzés van-e?
Kulcs-Soft programot használ-e?